Lenaers aanhangwagens

Uw specialist in paardentrailers

 

Maak uw keuze uit één van onze trailerfamilies

 

Best seller

 

 Het markante design maakt de nieuwe Bestseller Familie tot een echte eyecatcher. Door de aerodynamische vorm zijn de modellen nu nog gemakkelijker te trekken en daardoor daalt het brandstofverbruik merkbaar. Niet op het eerste gezicht zichtbaar, maar net zo innovatief  zijn de vele andere nieuwe ontwikkelingen. Hiertoe behoren o.a. het veiligheids-boxstangensysteem.

 Master

 

 Met de doorlopende lijnen zorgt de Master Familie meteen voor enthousiasme – sportief, elegant en opwindend. De exclusieve serie-uitvoering, het excellente rijcomfort dankzij het standaard World-Class-chassis “WCFplus” volgens automobielstandaard en het royale ruimteaanbod doen natuurlijk in niets voor het design onder. – Dat is pas echt een meesterwerk!

 Portax

 

 Voor het comfortabele transport van twee paarden is de met ca. 3500 mm binnenlengte en 1750 mm binnenbreedte royaal gebouwde Portax een attractief alternatief voor de Big Champion R. De uiterst robuuste constructie met aluminiumborden (2100 mm hoog), een manshoge instapdeur, een panoramavenster in de polyesterboeg en twee rondom lopende stalen beugels bewijst zich iedere dag weer.

 Traveller

 

 

Bied uw paarden gewoon meer: Meer mogelijkheden. Meer plaats. En meer inlaadcomfort. De Traveller Familie is ideaal voor iedereen die meer paarden tegelijk mee op reis wil nemen. Afhankelijk van het model is hier ruimte voor twee tot drie grote paarden, drie tot vier westernpaarden of max. vijf kleine paarden. In een krachtig design en met veel praktische uitvoeringsdetails. Goede reis!